Wat bieden wij jou?

Bij Puuur krijg je een vast contract met gezinsvriendelijke werkuren. Je krijgt een degelijk loon, aangevuld met eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer.


Dichtbij huis & gezinsvriendelijke uren

Je kiest zelf wanneer en hoeveel uren je wil werken. Op die manier kan je een goed evenwicht bewaren tussen je job en je vrije tijd. Bij Puuur is er geen avond- of weekendwerk. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor.

Ontdek onze kantoren   

Vast werk met hartelijke begeleiding

Je hebt een vaste coördinator die je persoonlijk begeleidt en ondersteunt. Je krijgt een basisvorming over o.a. poetstechnieken, werkorganisatie, ergonomie en veiligheid, werken bij Puuur. Jaarlijks wordt bijscholing voorzien over diverse thema’s.

Werk je momenteel al als huishoudhulp? Ook met je eigen klanten ben je meer dan welkom bij Puuur.

Solliciteer nu   

Mensen helpen voor een correct loon

Onderzoek toont aan dat de geluksbarometer stijgt zodra er een huishoudhulp wordt ingeschakeld. Je biedt een helpende hand aan alle klanten die ondersteuning willen in het huishouden. Puuur staat voor eerlijk en oprecht, voor betrouwbaar en correct, zowel als dienstverlener en als werkgever.

Luister naar de getuigenis van huishoudheld Sander