Puuur, bij ons draait het om u

Puuur met 3 u's, want bij ons draait het om u, verzorgt huishoudhulp en strijkhulp bij particulieren via het systeem van dienstencheques.

Vanuit 19 regiokantoren in Vlaanderen stuurt Puuur dagelijks 3.200 huishoudhulpen op pad om te poetsen, te strijken, boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Een hele ploeg medewerkers die bij 20.000 tevreden klanten paraat staat.

Puuur rekent op meer dan 10 jaar ervaring als kwalitatieve dienstverlener, betrouwbare werkgever en diversiteitsvriendelijke organisatie. Zorg dragen zit immers in ons DNA, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Neen, wij hebben geen kuisvrouwen, wel huishoudhelden! Een diploma is geen vereiste. Voor een Puuur huishoudheld zijn talent en goesting dé super krachten.

Met Puuur gaan we voor kwaliteit!

Puuur brengt u meer levenskwaliteit door uw huishouden te verlichten. Wij investeren graag in onze medewerkers. Zo kan u bij u thuis vertrouwen op een echte huishoudheld. Dankzij een persoonlijke en hartelijke service draait het bij ons om u.

Puuur is lid van Federgon, de federatie van HR-dienstverleners.


 Puuur is één van Ons

De meesten van ons zijn vrouwen.
En zij die het niet zijn, delen alvast de vrouwelijke waarden. Neen, we hebben het niet over schoenen kopen. Maar over zorg dragen. Helpen met groeien.

Puuur maakt deel uit van Ons. Ons is een netwerk van organisaties en verenigingen. Dit netwerk ontwikkelt een brede waaier aan dienstverlening die vrouwen in hun dagelijkse zorg ondersteunt en die het welzijn van de vrouw bevordert. De organisaties van Ons zijn actief op het Vlaamse platteland. Voor kansengroepen wordt het terrein ook uitgebreid naar de verstedelijkte gebieden.

Ons is actief in het verenigingsleven, thuiszorg, kinderopvang, vorming én opleiding, mantelzorg, Groene Zorg en diensten betaald met dienstencheques. Ons biedt werk aan meer dan 7.000 werknemers, vooral vrouwen.

Puuur gaat op zoek naar MIER-goesting.

MIER-goesting? Bij Puuur dromen we van een nieuwe, innovatieve arbeidsorganisatie met een organisatiestructuur die veel weg heeft van een mierenkolonie . Een organisatiestructuur die zorgt voor meer ‘goesting’ en autonomie bij onze omkaderingsmedewerkers.

Want in een mierenkolonie daar staan de mieren nooit in de file. Als mieren een hindernis tegenkomen weten ze perfect met wie ze moeten samenwerken zonder dat ze richtlijnen of instructies nodig hebben. Ze zijn heel efficiënt en wendbaar, de hindernis lijkt hun niet van stuk te brengen. Bovendien kunnen ze elk obstakel aan omdat ze elkaar vertrouwen en ondersteunen.

Er is een Afrikaans gezegde dat zegt:“Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wil komen, ga dan samen”. Dit is voor ons een van de belangrijkste doelstellingen binnen dit veranderingsproject: samen met de medewerkers de bouwstenen leggen. Geen verborgen agenda maar stap voor stap het verhaal van Puuur uitbouwen. Alleen zo komen we tot teams die in staat zijn tot heldendaden.

Het geheim van buitengewone ondernemingen is immers niet om gewone dingen te doen met buitengewone mensen, maar om buitengewone dingen te doen met gewone mensen. Sinds april kunnen we bij het realiseren van onze dromen rekenen op steun van het Europees Sociaal Fonds. Binnen de oproep ‘Anders Organiseren’ wordt ons project mee gefinancierd door de Europese Unie en de Vlaamse Overheid.

Het project loopt van 1 april 2017 tem 30/09/2018. Bijdrage vanuit ESF: 32 000 € en vanuit VCF 48 000 €